Det er brudd i forhandlingene mellom Telia og NENT. Telia har kommet med følgende informasjon til borettslagene på Skjetten:

"Vi har dessverre ikke kommet til enighet om en ny avtale med NENT, som er leverandør av blant annet TV3, V4, TV6 og Viaplay. Fra 1. mars har vi derfor ikke lenger lov til å vise deres innhold. Følgende kanaler og tjenester er berørt:

TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History og VSport+, VSport , V Premium, V Film Family, V Sport Golf, Viaplay og Filmfavoritter.

Vi er lei for ulempene dette medfører for deg, og jobber hardt for at denne perioden skal bli kortest mulig – slik at du som kunde skal få best mulig innhold, kvalitet og valgmuligheter.

På www.telia.no/info vil du fortløpende finne informasjon om pågående prosess og hva det betyr for deg som kunde.

Frem til vi har kommet til enighet om en ny avtale med NENT, får du 25 ekstra poeng som du kan bruke i Valgmenyen til å velge blant et stort utvalg strømmetjenester eller andre TV-kanaler. Valgmenyen finner du på Min Side eller i Telia Play-appen.

De 25 ekstra poengene beholder du ut mars. Dersom du ønsker å beholde det samme innholdet etter at poengene er borte, kan du velge det inn igjen i Valgmenyen."